Brllnt verf en coatings

Ontdek Brllnt:hoogwaardige coatings op basis van eco nano technologie.
Coatings en aanverwante producten met vele voordelen. Toepasbaar op vele ondergronden.

Houtverf

Houtverf systeem

Bewaak de pracht van uw houten oppervlakken met ons geavanceerde Houtverf Systeem, een krachtige oplossing die uw hout beschermt en de esthetiek ervan behoudt. Geniet van duurzame resultaten met gemak.

Kom meer te weten
Metaalverf

Metaalverf systeem

Bescherm metalen oppervlakken met ons geavanceerde Metaalverf Systeem. Transformeer uw metalen projecten vandaag nog met onze hoogwaardige metaalverf, ontwikkeld met eco-nanotechnologie voor langdurige bescherming en een schitterende afwerking.

Kom meer te weten
Muurverf

Muurverf systeem

Bescherm uw muren met ons geavanceerde Muurverf Systeem. Transformeer uw ruimtes vandaag nog met onze hoogwaardige muurverf, ontwikkeld met eco-nanotechnologie voor langdurige bescherming en een schitterende afwerking.

Kom meer te weten
Anti Graffiti

Anti Graffiti systeem

Bescherm uw oppervlakken met ons geavanceerde Anti Graffiti systeem, een krachtige oplossing om graffiti te weerstaan. Behoud de esthetiek en duurzaamheid van uw omgeving met gemak.

Kom meer te weten

0% VOC, waarom is dat belangrijk?

Het is belangrijk dat Brllnt verf geen VOC (Vluchtige Organische Stoffen) bevat om verschillende redenen, vooral met betrekking tot gezondheid en milieubewustzijn.

VOC's kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van zowel bewoners als schilders. Het inademen van hoge niveaus van VOC's kan leiden tot irritatie van de luchtwegen, hoofdpijn, duizeligheid en in sommige gevallen zelfs langdurige gezondheidsproblemen.

Kom meer te weten

Ontdek de Kwaliteit van Brllnt Verf - Voor Consumenten en Professionals

Bij DKMA zijn we trots om zowel consumenten als professionals te voorzien van de hoogwaardige Brllnt verf. Of je nu bezig bent met een doe-het-zelfproject thuis of een professioneel bouw- en renovatieproject leidt, onze Brllnt verf biedt de kwaliteit en duurzaamheid waar steeds meer om gevraagd wordt.

Kies voor Brllnt verf, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen.