Houtverf

Houtverf Systeem

Hout grondverf

Aflak

Houtbeits

Bewaak de pracht van uw houten oppervlakken met ons geavanceerde Houtverf Systeem, een krachtige oplossing die uw hout beschermt en de esthetiek ervan behoudt. Geniet van duurzame resultaten met gemak.

Neem direct contact met ons

Ontdek onze geavanceerde Houtverf systemen

Ontdek onze geavanceerde Houtverf systemen en transformeer uw houtoppervlakken met duurzame en esthetisch verantwoorde afwerkingen. Deze innovatieve systemen, ontwikkeld met onze eco-nanotechnologie, zijn geschikt voor zowel kleine ondernemers als industriële toepassingen, waardoor u een breed scala aan mogelijkheden heeft voor uw houtprojecten.

Grondverf

Leg de basis voor een duurzame houtbescherming met de grondverf van Brllnt. Deze milieuvriendelijke grondverf, gebaseerd op eco-nanotechnologie, zorgt voor een optimale hechting en bereidt uw hout voor op een langdurige en hoogwaardige afwerking, zonder VOC's.

Kom meer te weten...

Aflak

Geef uw hout de finishing touch met ons Aflak Systeem. Deze hoogwaardige aflak, ondersteund door eco-nanotechnologie, biedt niet alleen een prachtige glans en bescherming, maar garandeert ook een gezonde omgeving zonder schadelijke VOC's.

Kom meer te weten...

Houtbeits

Verrijk uw hout met onze Houtbeits, een innovatief systeem dat diep doordringt en het natuurlijke karakter van het hout naar voren brengt. Dankzij onze eco-nanotechnologie geniet u van een prachtige afwerking zonder schadelijke VOC's.

Kom meer te weten...

Ontvang direct een Offerte

Klaar om aan de slag te gaan met onze houtverf producten? Vraag vandaag nog een offerte aan.
Bel ons op +31 850 606 439 of stuur een bericht met naar ons via het contactformulier.