Geleverd zonder zorgen en geïnstalleerd in een dag

Stijlvolle, duurzame en betaalbare tiny houses van hoogwaardige kwaliteit. Met het unieke modulaire prefab concept is het mogelijk om een veelzijdigheid aan units realiseren. Units die bovendien binnen een dag geplaatst kunnen worden!

Modulair & milieuvriendelijk

De geprefabriceerde modules zijn in diverse vormen en maten te combineren tot één geheel. De modules worden geplaats op schroeffundering. Daardoor zijn de modules inclusief de fundering altijd gemakkelijk en snel te demonteren en te herplaatsen.

Materialen en methoden die gericht zijn op circulair bouwen en duurzaamheid. Alle materialen (met name hout) zijn recyclebaar en hebben bovendien geen of weinig CO2-uitstoot. Alles is gericht op geen of weinig afval.

Wonen, werken recreëren in een zelfvoorzienende unit

Door gebruik van (geïntegreerde) zonnepanelen kan een energieneutrale unit worden gecreëerd  De zonnepanelen maken onderdeel uit van het ontwerp van de unit, waardoor meerdere functionaliteiten gecombineerd kunnen worden.

Off-grid
Naast zonnepanelen zijn er ook diverse andere mogelijkheden om off-grid (zelfvoorzienend) te wonen en te leven, bijvoorbeeld door gebruik van een warmtepomp en/of door regenwater op te vangen en te gebruiken. Verder kan gebruik worden gemaakt van een verbrandingstoilet, waarvoor een rioleringsaansluiting of septic tank niet nodig is.

Casco of sleutelklaar opgeleverd

Onze woningen kunnen casco worden opgeleverd, d.w.z. inclusief alle leidingen, verwarming en exclusief badkamer, keuken, wand- vloer en plafond afwerking.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een sleutelklaar concept inclusief badkamer, keuken, wand- vloer- en plafondafwerking. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig ingerichte woning en buitenterras en zelfs inclusief aangelegde tuin.

Welke keuze je ook maakt, we doen alles in overleg en met behulp van 3D technologie (en ook een interieur stylist), zodat je altijd vooraf weet wat je krijgt. En dan genieten maar!

De basismodellen